Kroneken Fastighetsbyrå

Skåne län

Information

580324-XXXX är organisationsnummer för företaget Kroneken Fastighetsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kroneken Fastighetsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Osby som är den kommunen som Kroneken Fastighetsbyrå finns i.

Kroneken Fastighetsbyrå har varit registrerat sedan 1992-05-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kroneken Fastighetsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Kroneken Fastighetsbyrå är och det finns flera bolag i Osby som också är .

Firmatecknare för Kroneken Fastighetsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kroneken Fastighetsbyrå så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Förmedling av fastigheter (mäkleri).

Det finns olika personer som har en koppling med Kroneken Fastighetsbyrå och det är Stjernqvist, Johan Georg Thomas som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,