REFA Revision AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Osby och REFA Revision AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och REFA Revision AB är ett av dem. Statusen för REFA Revision AB är att Bolaget är aktivt.

REFA Revision AB är ett Aktiebolag och skapades 2008-09-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Osby där företaget finns i jobbar för att företag som REFA Revision AB ska trivas.

REFA Revision AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-10-02. I Osby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva arbete inom redovisning, skatt och revision, samt därmed förekommande rådgivning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att REFA Revision AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-10-02.

Idag är REFA Revision AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med REFA Revision AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-12620.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Edfors, Henrik Tobias -Löfström, Sven Eric Bo -Molin, Nils Erland Bertil.

De som är på något sätt har med REFA Revision AB är Edfors, Henrik Tobias som är född 1979 och har titeln Extern firmatecknare, Löfström, Sven Eric Bo som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Molin, Nils Erland Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlstrand, Ulf Lennart som är född 1948 och har titeln Suppleant, Persson, Inger Marit som är född 1950 och har titeln Revisor, Norra Skånes Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

REFA Revision AB har 556764-9222 som sitt organisationsnummer.