Härlunda Snickeri AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Osby och Härlunda Snickeri AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Härlunda Snickeri AB är ett av dem. Statusen för Härlunda Snickeri AB är att Bolaget är aktivt.

Härlunda Snickeri AB är ett Aktiebolag och skapades 2008-07-02. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Osby där företaget finns i jobbar för att företag som Härlunda Snickeri AB ska trivas.

Härlunda Snickeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-09-04. I Osby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva snickerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Härlunda Snickeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-09-04.

Idag är Härlunda Snickeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Härlunda Snickeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0476-60110.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Härlunda Snickeri AB är Gustafsson, Jan Bertil Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Carina Britt-Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Persson, Lars Håkan som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Härlunda Snickeri AB har 556761-1750 som sitt organisationsnummer.