TH Ted Holmgren Bygg Osby AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet samt handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TH Ted Holmgren Bygg Osby AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Osby så är TH Ted Holmgren Bygg Osby AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Osby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Osby och i Skåne län. Redan 2007-03-23 så skapades TH Ted Holmgren Bygg Osby AB och verksamheten är har F-skattsedel TH Ted Holmgren Bygg Osby AB har haft det sedan 2007-05-17.

TH Ted Holmgren Bygg Osby AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-17

556726-9328 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Osby.

Just nu är TH Ted Holmgren Bygg Osby AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med TH Ted Holmgren Bygg Osby AB så går det att nå dem via telefon på 0479-13445 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom TH Ted Holmgren Bygg Osby AB är Holmgren, Ted Peter som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Emma Theres Magdalena som är född 1974 och har titeln Suppleant, Persson, Lars Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .