FLIGO Flooring Innovation Group AB

Skåne län

Information

556724-8843 är organisationsnummer för verksamheten FLIGO Flooring Innovation Group AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FLIGO Flooring Innovation Group AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Osby som är den kommunen som FLIGO Flooring Innovation Group AB finns i.

FLIGO Flooring Innovation Group AB har varit registrerat sedan 2007-03-01 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för FLIGO Flooring Innovation Group AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-08.

FLIGO Flooring Innovation Group AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Osby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FLIGO Flooring Innovation Group AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med FLIGO Flooring Innovation Group AB så kan ni göra det på telefon genom 0479-17088 eller genom brev på följande adress:
Gråshult 2043, 280 72, Killeberg

Bolaget skall bedriva produktutveckling, konstruktion och handel med golv- och väggmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FLIGO Flooring Innovation Group AB och det är Skoog, Bengt Axel som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Skoog, Johan Fredrik Mattias som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoog, Ingrid Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Wiberg, Nils Georg Östen som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,