Dufwarasten AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse, handel med dagligvaror, uthyrning och försäljning av fordon, äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dufwarasten AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Osby så är Dufwarasten AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Osby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Osby och i Skåne län. Redan 2006-11-01 så skapades Dufwarasten AB och företaget är har F-skattsedel Dufwarasten AB har haft det sedan 2007-01-04.

Dufwarasten AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-04

556714-1816 är organisationsnummret för företaget som finns i Osby.

Just nu är Dufwarasten AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Dufwarasten AB så går det att nå dem via telefon på 0479-16065 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dufwarasten AB är Arvidsson, Lars Olof Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Paula Camilla som är född 1963 och har titeln Suppleant, Svensson, Carl Martin Christian som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .