Näslunds Golvservice Visseltofta AB

Skåne län

Information

556712-8656 är organisationsnummer för verksamheten Näslunds Golvservice Visseltofta AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Näslunds Golvservice Visseltofta AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Osby som är den kommunen som Näslunds Golvservice Visseltofta AB finns i.

Näslunds Golvservice Visseltofta AB har varit registrerat sedan 2006-10-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Näslunds Golvservice Visseltofta AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-15.

Näslunds Golvservice Visseltofta AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Osby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Näslunds Golvservice Visseltofta AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Näslunds Golvservice Visseltofta AB så kan ni göra det på telefon genom 070-9446212 eller genom brev på följande adress:
N. Hanavrå 1363, 283 95, Visseltofta

Bolaget ska bedriva golventreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Näslunds Golvservice Visseltofta AB och det är Näslund, Patrik Vladimir som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansen, Tommy Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Maj Inger Agneta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Näslund, Maria Andriette som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor