Fastikum Bostäder Osby AB

Skåne län

Information

I Osby finns det ett Aktiebolag som heter Fastikum Bostäder Osby AB. Det finns flera bolag som liknar Fastikum Bostäder Osby AB i Skåne län. Osby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Fastikum Bostäder Osby AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-03-29 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2006-04-12 så har Fastikum Bostäder Osby AB varit registrerat. Idag är Fastikum Bostäder Osby AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Osby.

Vill man komma i kontakt med Fastikum Bostäder Osby AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fastikum Bostäder Osby AB så kan ni göra det på 070-6454673.

Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Petersson, Magnus Gustav Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklöv, Sten Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklöv, Sten Gunnar som är född 1943 och har titeln Suppleant, Skärström, Eva Kristina som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Fastikum Bostäder Osby AB har 556701-9715 som sitt organisationsnummer.