Centralservice i Osby AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Osby och Centralservice i Osby AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Centralservice i Osby AB är ett av dem. Statusen för Centralservice i Osby AB är att Bolaget är aktivt.

Centralservice i Osby AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-04-07. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Osby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Centralservice i Osby AB ska trivas.

Centralservice i Osby AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-14. I Osby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning, montering, och försäljning av metallprodukter främst avseende utrustning för tvättstugor samt service av hushållsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Centralservice i Osby AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03.

Idag är Centralservice i Osby AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Centralservice i Osby AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-13048.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Centralservice i Osby AB är Gyllström, Sven Roger Kenneth som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsdotter, Inger Linnéa Kajsa som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Centralservice i Osby AB har 556701-7404 som sitt organisationsnummer.