S. Lindgrens Bilverkstad AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns S. Lindgrens Bilverkstad AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Osby här finns det många olika Aktiebolag. S. Lindgrens Bilverkstad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Osby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

S. Lindgrens Bilverkstad AB är momsregistrerat sedan2006-04-06 och har organisationsnummer 556692-4162.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till S. Lindgrens Bilverkstad AB på följande adress S. Portg. 34, 283 50, Osby.

S. Lindgrens Bilverkstad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-02-02.

I S. Lindgrens Bilverkstad AB så sitter följande personer i styrelsen: Lindgren, Bo Evert som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Lindgren, Eva Lilian Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva bilreparationer, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.