osby tryckservice AB

Skåne län

Information

osby tryckservice AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Osby som är den kommunen där osby tryckservice AB finns. I Osby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. osby tryckservice AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket osby tryckservice AB har haft sedan 2006-02-02. osby tryckservice AB har funnits sedan och 2006-02-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till osby tryckservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Klöverv. 14, 283 50, Osby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0479-13130.

Osby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är osby tryckservice AB Privat, ej börsnoterat.

osby tryckservice AB har idag 556689-6972 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för osby tryckservice AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva tryckeriverksamhet, efterhantering och distribution av trycksaker samt därmed förenlig verksamhet.

I osby tryckservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Billinger, Kaj Johnny Anton som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Billinger, Lizette Nina Gunilla som är född 1964 och har titeln Suppleant, Troedsson, Martin Hugo som är född 1976 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .