Nilsson & Hagman Åkeri AB

Skåne län

Information

Nilsson & Hagman Åkeri AB är ett av många företag som finns i Osby. Det är nämligen den kommunen som Nilsson & Hagman Åkeri AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nilsson & Hagman Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-01-19.

Nilsson & Hagman Åkeri AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-10-26. Men sedan 2006-01-19 så har Nilsson & Hagman Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sibbarp 3436, 283 91, Osby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nilsson & Hagman Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2787610.

Osby arbetar för att företag som Nilsson & Hagman Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nilsson & Hagman Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nilsson & Hagman Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nilsson & Hagman Åkeri AB och det är följande personer, Nilsson, Per Ola Niklas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hagman, Jan Erik Jerry som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagman, Karin Margareta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Bertilsson, Knut Krister som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nilsson & Hagman Åkeri AB är 556688-7500.