Sven Tufve Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Osby och Sven Tufve Trading Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sven Tufve Trading Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sven Tufve Trading Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sven Tufve Trading Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-18. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Osby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sven Tufve Trading Aktiebolag ska trivas.

Sven Tufve Trading Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-06-12. I Osby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel och agentförsäljning av möbler, handel med värdepapper, fordringar och annan lös egendom samt därmed jämförlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sven Tufve Trading Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02.

Idag är Sven Tufve Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Sven Tufve Trading Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-30287.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sven Tufve Trading Aktiebolag är Tufvesson, Sven Tuve som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Tufvesson, Magnus Jon Tuve som är född 1976 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Sven Tufve Trading Aktiebolag har 556688-0976 som sitt organisationsnummer.