competence reklambyrå AB

Skåne län

Information

Bolagets skall erbjuda tjänster inom marknadskommunikation samt tidningsutgivning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för competence reklambyrå AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Osby så är competence reklambyrå AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Osby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Osby och i Skåne län. Redan 2005-05-23 så skapades competence reklambyrå AB och verksamheten är har F-skattsedel competence reklambyrå AB har haft det sedan 2005-08-01.

competence reklambyrå AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-01

556680-9645 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Osby.

Just nu är competence reklambyrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med competence reklambyrå AB så går det att nå dem via telefon på 0479-16101 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom competence reklambyrå AB är Billinger, Kaj Johnny Anton som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Billinger, Lizette Nina Gunilla som är född 1964 och har titeln Suppleant, Troedsson, Martin Hugo som är född 1976 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .