Roy Svensson Holding i Osby AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom åkerinäringen, bedriva åkeriverksamhet, äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Roy Svensson Holding i Osby AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Osby så är Roy Svensson Holding i Osby AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Osby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Osby och i Skåne län. Redan 2004-04-03 så skapades Roy Svensson Holding i Osby AB och verksamheten är har F-skattsedel Roy Svensson Holding i Osby AB har haft det sedan 2006-01-13.

Roy Svensson Holding i Osby AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-13

556658-9940 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Osby.

Just nu är Roy Svensson Holding i Osby AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Roy Svensson Holding i Osby AB så går det att nå dem via telefon på 070-5543378 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svensson, Roy Malte Jörgen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Roy Svensson Holding i Osby AB är Svensson, Roy Malte Jörgen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bolmstrand, Sven Magnus som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Kerstin Ingrid Margareta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Asta Anne-Marie Ingegärd som är född 1945 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Bendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln RevisorssuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .