Skånsk Ytbehandling i Osby AB

Skåne län

Information

Skånsk Ytbehandling i Osby AB är ett bolag som finns i Osby. I Skånsk Ytbehandling i Osby AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bornander, Jan Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattisson, Lise-Lotte Adeleide som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skånsk Ytbehandling i Osby AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skånsk Ytbehandling i Osby AB på telefon 0479-42150.

Bolaget skall bedriva ytbehandling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skånsk Ytbehandling i Osby AB av bolagstypen Aktiebolag.

Skånsk Ytbehandling i Osby AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Osby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Skånsk Ytbehandling i Osby AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-06 och Skånsk Ytbehandling i Osby AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skånsk Ytbehandling i Osby AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Skånsk Ytbehandling i Osby AB har 556642-9410 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.