Byggfokusering i Syd AB

Skåne län

Information

Byggfokusering i Syd AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Osby som är den kommunen där Byggfokusering i Syd AB finns. I Osby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Byggfokusering i Syd AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Byggfokusering i Syd AB har haft sedan 2004-04-22. Byggfokusering i Syd AB har funnits sedan och 2004-04-22 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Byggfokusering i Syd AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hallarydsv. 6, 283 36, Osby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0479-10590.

Osby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Byggfokusering i Syd AB Privat, ej börsnoterat.

Byggfokusering i Syd AB har idag 556642-4692 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Byggfokusering i Syd AB

Bolaget skall äga, förvalta och producera mark och byggnader, bedriva konsulterande verksamhet inom byggbranschen samt bedriva därmed förenlig verkamhet.

I Byggfokusering i Syd AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Axelsson, Alf Villi Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Hans Gösta Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Näther, Kurt Axel Jörgen som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Oredsson, Bengt-Ored som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.