Osby Byggservice AB

Skåne län

Information

Bolaget skall omfatta om-, till- och nybyggnation, reparation och underhåll av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Osby Byggservice AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Osby så är Osby Byggservice AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Osby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Osby och i Skåne län. Redan 2003-02-03 så skapades Osby Byggservice AB och verksamheten är har F-skattsedel Osby Byggservice AB har haft det sedan 2003-03-13.

Osby Byggservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-03-13

556639-3970 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Osby.

Just nu är Osby Byggservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Osby Byggservice AB så går det att nå dem via telefon på 0479-10624 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Osby Byggservice AB är Karlsson, Bo Ingvar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Ola Ingvar Mathias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sara Malin Pernilla som är född 1974 och har titeln Suppleant, Persson, Inger Marit som är född 1950 och har titeln Revisor, Norra Skånes Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .