Amfi-Top Sweden AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning av bänkskivor till kök, kökstillbehör, kompletta kök samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Amfi-Top Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Osby så är Amfi-Top Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Osby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Osby och i Skåne län. Redan 2002-11-27 så skapades Amfi-Top Sweden AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556636-3742 är organisationsnummret för bolaget som finns i Osby.

Just nu är Amfi-Top Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Amfi-Top Sweden AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Amfi-Top Sweden AB är Lilja, Alf Sture Arnold som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Füstenberg-Rysjedal, Svein Arne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lilja, Hiroko som är född 1964 och har titeln Suppleant, Assarsson, Hans Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .