Mefras Rent & Fint AB

Skåne län

Information

556632-8109 är organisationsnummer för bolaget Mefras Rent & Fint AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mefras Rent & Fint AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Osby som är den kommunen som Mefras Rent & Fint AB finns i.

Mefras Rent & Fint AB har varit registrerat sedan 2002-10-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mefras Rent & Fint AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-25.

Mefras Rent & Fint AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Osby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mefras Rent & Fint AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Mefras Rent & Fint AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5709820 eller genom brev på följande adress:
Torpslingan 9, 283 36, Osby

Bolaget skall bedriva lokalvård, förvaltning av städuppdrag, catering, receptionsservice, fastighetsskötsel, försäljning och uthyrning av städutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mefras Rent & Fint AB och det är Mefras, Rachide som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Taouss som är född 1948 och har titeln Suppleant,