Osby Construction AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Osby och Osby Construction AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Osby Construction AB är ett av dem. Statusen för Osby Construction AB är att Bolaget är aktivt.

Osby Construction AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-06-27. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Osby där företaget finns i jobbar för att företag som Osby Construction AB ska trivas.

Osby Construction AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05. I Osby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av produktionsutrustning för verkstadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Osby Construction AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05.

Idag är Osby Construction AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Osby Construction AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-42450.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Biel, Lars Göran Roger -Palmgren, Rune Bertil Ingvar -Rosdahl, Sven Åke.

De som är på något sätt har med Osby Construction AB är Palmgren, Rune Bertil Ingvar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Biel, Lars Göran Roger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosdahl, Sven Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Molin, Nils Erland Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, REFA Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Osby Construction AB har 556629-2115 som sitt organisationsnummer.