Scandium Städ och Service AB

Skåne län

Information

Scandium Städ och Service AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Osby som är den kommunen där Scandium Städ och Service AB finns. I Osby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Scandium Städ och Service AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Scandium Städ och Service AB har haft sedan 2002-06-06. Scandium Städ och Service AB har funnits sedan och 2002-06-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Scandium Städ och Service AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Briog. 1, 283 31, Osby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0479-10280.

Osby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Scandium Städ och Service AB Privat, ej börsnoterat.

Scandium Städ och Service AB har idag 556625-0816 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Omrani, Abdulkazem är den som för stunden ansvarar för Scandium Städ och Service AB

Bolaget skall bedriva rörelse med lokalvård som städning av byggnader, kontor, fabriker, transportmedel och personaluthyrning inom inudstrin och servicesektorn, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Scandium Städ och Service AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Omrani, Abdulkazem som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Chadderton, Ulla Kerstin Margaret som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Bo Agnar Dan som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .