Däckcenter Osby AB

Skåne län

Information

Däckcenter Osby AB är ett av många företag som finns i Osby. Det är nämligen den kommunen som Däckcenter Osby AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Däckcenter Osby AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-08-29.

Däckcenter Osby AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-03-07. Men sedan 2002-08-29 så har Däckcenter Osby AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kristianstadsg. 16, 283 43, Osby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Däckcenter Osby AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3892988.

Osby arbetar för att företag som Däckcenter Osby AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Däckcenter Osby AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning och montering av däck ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Däckcenter Osby AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Däckcenter Osby AB och det är följande personer, Persson, Eva Marie-Louise som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lavin, Bo Lenny Roland som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sjösten, Hans Johan som är född 1970 och har titeln Revisor, Sjösten & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Däckcenter Osby AB är 556624-9149.