OsbyNova AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Osby och OsbyNova AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och OsbyNova AB är ett av dem. Statusen för OsbyNova AB är att Bolaget är aktivt.

OsbyNova AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-03-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Osby där bolaget finns i jobbar för att bolag som OsbyNova AB ska trivas.

OsbyNova AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-12-12. I Osby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva näringslivsutveckling i Osby-regionen samt utbildning och studieverksamhet av fortbildningskaraktär till gagn för närlingslivet i Osby-regionen samt i samband härmed uppdragsutbildning för företag och organisationer samt annan härmed sammanhängande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att OsbyNova AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13.

Idag är OsbyNova AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med OsbyNova AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Ivarsson, Dag i förening med en av -Granath, Kent Ossian -Nilsson, Nils Erland Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med OsbyNova AB är Nilsson, Anders Johan som är född 1952 och har titeln Extern VD, Ivarsson, Dag som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Granath, Kent Ossian som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kullberg, Nils Göran Teodor som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmquist, Margot Karin Margareta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Claes-Johan Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson, Nils Erland som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundin, Sven Olov Reinhold som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Kjell-Åke Eric som är född 1953 och har titeln SuppleantHarrysson, Siv Maj-Lis Ingegärd som är född 1946 och har titeln SuppleantKarlsson, Lars Petter Göran som är född 1951 och har titeln SuppleantPettersson, Karl Anders som är född 1946 och har titeln SuppleantPlantman, Karl Pontus som är född 1958 och har titeln SuppleantSvensson, Solveig Elida Monika som är född 1949 och har titeln SuppleantÅström, Jan Åke Lennarth som är född 1942 och har titeln SuppleantAndersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln RevisorNilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantColldin, Bo Karl Jerker som är född 1946 och har titeln LekmannarevisorStenson, Per-Ola Johani som är född 1962 och har titeln LekmannarevisorJohnmark, Per Johan Leif som är född 1945 och har titeln LekmannarevisorssuppleantLörup, Sten Yngve Christer som är född 1945 och har titeln LekmannarevisorssuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

OsbyNova AB har 556607-9678 som sitt organisationsnummer.