Hasslaröds Fastighets i Osby AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Hasslaröds Fastighets i Osby AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Osby här finns det många olika Aktiebolag. Hasslaröds Fastighets i Osby AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Osby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Hasslaröds Fastighets i Osby AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556592-6994.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0479-10104 alternativt besöka eller skicka post till Hasslaröds Fastighets i Osby AB på följande adress Ängbackev. 15, 428 34, Kållered.

Hasslaröds Fastighets i Osby AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Hasslaröds Fastighets i Osby AB så sitter följande personer i styrelsen: Salsten, Ole Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Edebjär, Pethra Verona Camilla som är född 1961 och har titeln Suppleant , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.