Triplan AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva producerande verksamhet och försäljning av i huvudsak plastdetaljer samt handel med värdepapper och därmed förenlig verskamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Triplan AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Osby så är Triplan AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Osby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Osby och i Skåne län. Redan 2000-06-19 så skapades Triplan AB och företaget är har F-skattsedel Triplan AB har haft det sedan 2000-07-19.

Triplan AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-04-02

556592-4833 är organisationsnummret för företaget som finns i Osby.

Just nu är Triplan AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Triplan AB så går det att nå dem via telefon på 0479-25550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Triplan AB är Andersson, Stig Birger Albert som är född 1953 och har titeln VD, Andersson, Stig Birger Albert som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Gertrud Britt-Marie som är född 1955 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .