Lovéns Reklamfoto AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Osby och Lovéns Reklamfoto AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lovéns Reklamfoto AB är ett av dem. Statusen för Lovéns Reklamfoto AB är att Bolaget är aktivt.

Lovéns Reklamfoto AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-05-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Osby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lovéns Reklamfoto AB ska trivas.

Lovéns Reklamfoto AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Osby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion av reklammaterial samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lovéns Reklamfoto AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är Lovéns Reklamfoto AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Lovéns Reklamfoto AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-42195.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Lovéns Reklamfoto AB är Lovén, Erik Tomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lovén, Anette som är född 1966 och har titeln Suppleant, Löfström, Sven Eric Bo som är född 1949 och har titeln Revisor, Molin, Nils Erland Bertil som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, REFA Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Lovéns Reklamfoto AB har 556590-2961 som sitt organisationsnummer.