JC Boström AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Osby och JC Boström AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och JC Boström AB är ett av dem. Statusen för JC Boström AB är att Bolaget är inaktivt.

JC Boström AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-03-21. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Osby där företaget finns i jobbar för att företag som JC Boström AB ska trivas.

I Osby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva arbete med vattenbilning och borttagning av betong, försäljning och tillverkning av maskiner och komponenter för industriellt bruk, transporter, uthyrning av personal samt import av förnödenheter för industriellt bruk och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JC Boström AB inte är momsregistrerat.

Idag är JC Boström AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med JC Boström AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-411900.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med JC Boström AB är Boström, Pierre Jörgen Andreas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Arne Conny Jörgen som är född 1948 och har titeln Suppleant, Landeke, Dan Axel som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Dan Landeke AB som är född och har titeln Revisor, .

JC Boström AB har 556587-7346 som sitt organisationsnummer.