Bertil Johnsson Schakt Aktiebolag

Skåne län

Information

Bertil Johnsson Schakt Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Osby som är den kommunen där Bertil Johnsson Schakt Aktiebolag finns. I Osby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bertil Johnsson Schakt Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bertil Johnsson Schakt Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Bertil Johnsson Schakt Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bertil Johnsson Schakt Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tufve Måns v. 26, 283 33, Osby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5710696.

Osby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bertil Johnsson Schakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bertil Johnsson Schakt Aktiebolag har idag 556564-4571 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bertil Johnsson Schakt Aktiebolag

Bolaget skall bedriva grävning och markarbeten samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Bertil Johnsson Schakt Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johnsson, Sven Bertil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Vinblad, Carin Inger Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Asplund, Jan Gunnar Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .