Osby Aktivcenter AB

Skåne län

Information

Osby Aktivcenter AB är en verksamhet som finns i Osby. I Osby Aktivcenter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ernstling, Per Ola som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennartsson, Anna-Karin Catarina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Osby Aktivcenter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Osby Aktivcenter AB på telefon 0479-12873.

Bolaget skall bedriva träningsinstitut inom gymnastik och muskel- träning, musikunderhållning och uthyrning av musikutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Osby Aktivcenter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Osby Aktivcenter AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Osby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Osby Aktivcenter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Osby Aktivcenter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Osby Aktivcenter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Osby Aktivcenter AB har 556563-0703 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.