Kullaro Form & Inredning AB

Skåne län

Information

556545-4229 är organisationsnummer för verksamheten Kullaro Form & Inredning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kullaro Form & Inredning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Osby som är den kommunen som Kullaro Form & Inredning AB finns i.

Kullaro Form & Inredning AB har varit registrerat sedan 1997-08-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kullaro Form & Inredning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Kullaro Form & Inredning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Osby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kullaro Form & Inredning AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Kullaro, Ola Christian Andreas -Thomasson, Jenni Camilla

Vill ni komma i kontakt med Kullaro Form & Inredning AB så kan ni göra det på telefon genom 0479-80013 eller genom brev på följande adress:
Tommabodav. 5, 280 70, Lönsboda

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av möbler och inredningsdetaljer samt lönsömnad och konfektionssömnad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kullaro Form & Inredning AB och det är Thomasson, Jenni Camilla som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Kullaro, Ola Christian Andreas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln Revisor, Albinsson, Jenny Linda Mari som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,