Specialproduktion i Lönsboda AB

Skåne län

Information

556537-8139 är organisationsnummer för företaget Specialproduktion i Lönsboda AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Specialproduktion i Lönsboda AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Osby som är den kommunen som Specialproduktion i Lönsboda AB finns i.

Specialproduktion i Lönsboda AB har varit registrerat sedan 1997-01-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Specialproduktion i Lönsboda AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Specialproduktion i Lönsboda AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Osby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Specialproduktion i Lönsboda AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Specialproduktion i Lönsboda AB så kan ni göra det på telefon genom 0479-20971 eller genom brev på följande adress:
Tommabodav. 3, 280 70, Lönsboda

Bolaget skall tillverka redskap främst för anläggnings- och asfaltsbranschen, utföra alla typer av svets-, press- och stansarbeten, montage och installation som underentreprenör främst inom mekanisk verkstadsindustri samt därmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Specialproduktion i Lönsboda AB och det är Svensson, Nils Erik Börje som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ingrid Agneta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Asplund, Jan Gunnar Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor,