Skånsk Försäkringsservice AB

Skåne län

Information

Skånsk Försäkringsservice AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Osby som är den kommunen där Skånsk Försäkringsservice AB finns. I Osby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skånsk Försäkringsservice AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skånsk Försäkringsservice AB har haft sedan 1996-01-01. Skånsk Försäkringsservice AB har funnits sedan och 2006-10-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skånsk Försäkringsservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hasslarödsv. 13 D, 283 33, Osby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0479-14715.

Osby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skånsk Försäkringsservice AB Privat, ej börsnoterat.

Skånsk Försäkringsservice AB har idag 556533-8471 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Skånsk Försäkringsservice AB

Bolaget skall bedriva försäkringsrådgivning, förmedling av försäkringar och andra finansiella tjänster, dock inte sådan verksamhet som avses i Bankrörelselagen eller lagen om kreditmarknadsbolag, till företag, företagare och privatpersoner samt handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Skånsk Försäkringsservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rydén, Lars Jörgen som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydén, Astrid Gulli Ingeborg som är född 1933 och har titeln Suppleant, Asplund, Jan Gunnar Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .