Pannan Fastighetsservice AB

Skåne län

Information

Pannan Fastighetsservice AB är ett av många bolag som finns i Osby. Det är nämligen den kommunen som Pannan Fastighetsservice AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pannan Fastighetsservice AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Pannan Fastighetsservice AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-12-29. Men sedan 1999-01-01 så har Pannan Fastighetsservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till SÖDRA PORTGATAN 28, 283 50, Osby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pannan Fastighetsservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0479-13386.

Osby arbetar för att bolag som Pannan Fastighetsservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pannan Fastighetsservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, fastighetsservice och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pannan Fastighetsservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pannan Fastighetsservice AB och det är följande personer, Ekstrand, Bo Allan som är född 1948 och har titeln VD, Ekstrand, Bo Allan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Britt-Marie Helena C som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Gerth Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Bo Henrik som är född 1971 och har titeln Suppleant, Persson, Inger Marit som är född 1950 och har titeln Revisor.Norra Skånes Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pannan Fastighetsservice AB är 556528-0384.