MPS & Affärssystem AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva a) försäljning av program- och hårdvara samt därmed förenlig verksamhet b) konsultverksamhet inom informationsteknologi främst inom affärssystemområdet c) konsultverksamhet inom verksamhetsstyrning d) konsultverksamhet inom material- och produktionsstyrning e) konsultverksamhet inom byggadministration.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MPS & Affärssystem AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Osby så är MPS & Affärssystem AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Osby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Osby och i Skåne län. Redan 1995-07-28 så skapades MPS & Affärssystem AB och verksamheten är har F-skattsedel MPS & Affärssystem AB har haft det sedan 2001-01-29.

MPS & Affärssystem AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556524-4216 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Osby.

Just nu är MPS & Affärssystem AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med MPS & Affärssystem AB så går det att nå dem via telefon på 0479-42300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom MPS & Affärssystem AB är Kossila, Leena Kaarina som är född 1956 och har titeln VD, Kossila, Leena Kaarina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl Niklas Vilhelm som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Elin Maria Kristina som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Gerold, Ulf Arne Roland som är född 1962 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Åke Ingemar som är född 1959 och har titeln SuppleantBendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .