Lönsboda Verktyg AB

Skåne län

Information

Lönsboda Verktyg AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Osby som är den kommunen där Lönsboda Verktyg AB finns. I Osby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lönsboda Verktyg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lönsboda Verktyg AB har haft sedan 1999-01-01. Lönsboda Verktyg AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lönsboda Verktyg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gjutareg. 4, 280 70, Lönsboda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0479-20251.

Osby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lönsboda Verktyg AB Privat, ej börsnoterat.

Lönsboda Verktyg AB har idag 556520-2529 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lönsboda Verktyg AB

Bolaget skall konstruera, tillverka och försälja form- och skärverktyg samt bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka förenlig verksamhet.

I Lönsboda Verktyg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Leif Tommy Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin Nilsson, Carina Gunilla I som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Crona, Sven Anders Tomas som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .