Nilssons Entreprenad Osby AB

Skåne län

Information

Bolaget skall omfatta entreprenadverksamhet inom grävning och grävmaskinsarbeten samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nilssons Entreprenad Osby AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Osby så är Nilssons Entreprenad Osby AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Osby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Osby och i Skåne län. Redan 1995-06-13 så skapades Nilssons Entreprenad Osby AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

Nilssons Entreprenad Osby AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556513-6107 är organisationsnummret för bolaget som finns i Osby.

Just nu är Nilssons Entreprenad Osby AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nilssons Entreprenad Osby AB så går det att nå dem via telefon på 0479-40107 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nilssons Entreprenad Osby AB är Nilsson, Jan Tony Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Monica Iréne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .