ColorPoint Osby Kemi AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Osby och ColorPoint Osby Kemi AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och ColorPoint Osby Kemi AB är ett av dem. Statusen för ColorPoint Osby Kemi AB är att Bolaget är aktivt.

ColorPoint Osby Kemi AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-02-01. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Osby där bolaget finns i jobbar för att bolag som ColorPoint Osby Kemi AB ska trivas.

ColorPoint Osby Kemi AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Osby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillverka och försälja byggkemiska produkter samt byggnadsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ColorPoint Osby Kemi AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är ColorPoint Osby Kemi AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med ColorPoint Osby Kemi AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-10564.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ennet, Peter Martin Alexander -Ennet, Tönis.

De som är på något sätt har med ColorPoint Osby Kemi AB är Ennet, Tönis som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt i land utanför EES, Ennet, Peter Martin Alexander som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Ennet, Ingrid Camilla Annette som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Jan Inge Roger som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

ColorPoint Osby Kemi AB har 556509-1591 som sitt organisationsnummer.