Safepartner i Osby Aktiebolag

Skåne län

Information

Safepartner i Osby Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Osby som är den kommunen där Safepartner i Osby Aktiebolag finns. I Osby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Safepartner i Osby Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Safepartner i Osby Aktiebolag har haft sedan 2008-06-12. Safepartner i Osby Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Safepartner i Osby Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Portg., 283 41, Osby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0479-42350.

Osby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Safepartner i Osby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Safepartner i Osby Aktiebolag har idag 556497-6818 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Sven Niclas Fredrik är den som för stunden ansvarar för Safepartner i Osby Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bevakningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Safepartner i Osby Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Sven Niclas Fredrik som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Nilsson, Nils Örjan Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sven Erling som är född 1953 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .