Gunnarsson & Andersson Bygg Aktiebolag

Skåne län

Information

Gunnarsson & Andersson Bygg Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Osby som är den kommunen där Gunnarsson & Andersson Bygg Aktiebolag finns. I Osby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gunnarsson & Andersson Bygg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Gunnarsson & Andersson Bygg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Gunnarsson & Andersson Bygg Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Gunnarsson & Andersson Bygg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Gullarp 3008, 283 91, Osby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0479-12102.

Osby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Gunnarsson & Andersson Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gunnarsson & Andersson Bygg Aktiebolag har idag 556494-7603 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gunnarsson & Andersson Bygg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Gunnarsson & Andersson Bygg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Ulf Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kerstin Yvonne som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .