ATO Fritid AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av produkter inom fritidssektorn jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ATO Fritid AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Osby så är ATO Fritid AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Osby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Osby och i Skåne län. Redan 1994-06-17 så skapades ATO Fritid AB och bolaget är har F-skattsedel ATO Fritid AB har haft det sedan 1994-01-01.

ATO Fritid AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556488-7957 är organisationsnummret för bolaget som finns i Osby.

Just nu är ATO Fritid AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med ATO Fritid AB så går det att nå dem via telefon på 0479-31870 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lilja, Per Martin Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom ATO Fritid AB är Gustafsson, Håkan Greger som är född 1957 och har titeln VD, Gustafsson, Håkan Greger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Per Martin som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jeppsson, Mats Anders Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anders Carl Ingvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ragnarsson, Anders Per Henrik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotGustafsson, Nils Peter som är född 1956 och har titeln Suppleant, Kristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor.