E.N. BYGGARNA I GÖINGE Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall äga, förvalta och producera, mark och byggnader, bedriva konsulterande verksamhet inom byggbranschen samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för E.N. BYGGARNA I GÖINGE Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Osby så är E.N. BYGGARNA I GÖINGE Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Osby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Osby och i Skåne län. Redan 1992-11-13 så skapades E.N. BYGGARNA I GÖINGE Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel E.N. BYGGARNA I GÖINGE Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

E.N. BYGGARNA I GÖINGE Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556455-6248 är organisationsnummret för bolaget som finns i Osby.

Just nu är E.N. BYGGARNA I GÖINGE Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med E.N. BYGGARNA I GÖINGE Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0479-16075 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom E.N. BYGGARNA I GÖINGE Aktiebolag är Näther, Kurt Axel Jörgen som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Näther, Sylvia Agneta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .