Dizdar Design Aktiebolag

Skåne län

Information

Dizdar Design Aktiebolag är ett företag som finns i Osby. I Dizdar Design Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dizdar, Ayhan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Dizdar, Aysel som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Dizdar, Dervis som är född 1933 och har titeln Suppleant, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dizdar Design Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dizdar Design Aktiebolag på telefon 0479-16062.

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med konfektion inom fritidsmöbelbranschen, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dizdar Design Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Dizdar Design Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Osby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Dizdar Design Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Dizdar Design Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dizdar Design Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dizdar, Ayhan -Dizdar, Aysel

Dizdar Design Aktiebolag har 556454-7601 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.