PW Enterprise AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva besprutning av massaved och timmer, kemisk ogräsbekämpning, försäljning av brasved i säckar och briketter i paket, konsultation inom kemisk verksamhet, skogsröjning, skogs- plantering, skogsavverkning, hästavel, tävling med travvhästar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PW Enterprise AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Osby så är PW Enterprise AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Osby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Osby och i Skåne län. Redan 1992-03-05 så skapades PW Enterprise AB och företaget är har F-skattsedel PW Enterprise AB har haft det sedan 1994-01-01.

PW Enterprise AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556444-0302 är organisationsnummret för företaget som finns i Osby.

Just nu är PW Enterprise AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med PW Enterprise AB så går det att nå dem via telefon på 070-5820523 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PW Enterprise AB är Levin, Nils Kent Roland som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Zofia som är född 1951 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .