EKG-Bygg AB

Skåne län

Information

556414-6313 är organisationsnummer för bolaget EKG-Bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EKG-Bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Osby som är den kommunen som EKG-Bygg AB finns i.

EKG-Bygg AB har varit registrerat sedan 1990-12-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för EKG-Bygg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-10.

EKG-Bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Osby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EKG-Bygg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med EKG-Bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6185730 eller genom brev på följande adress:
Stenkullav. 63, 112 65, Stockholm

Bolagets verksamhet skall vara: hantverksarbeten inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EKG-Bygg AB och det är Green, Kjell Åke Tommy som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Green, Inger Marie Laila som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hammare, Tore Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Christer Hammare Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,