Kattegatt Vindkraft Aktiebolag

Skåne län

Information

556411-7371 är organisationsnummer för verksamheten Kattegatt Vindkraft Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kattegatt Vindkraft Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Osby som är den kommunen som Kattegatt Vindkraft Aktiebolag finns i.

Kattegatt Vindkraft Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kattegatt Vindkraft Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Kattegatt Vindkraft Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Osby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kattegatt Vindkraft Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Simmingsköld, Bengt Wilhelm Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Kattegatt Vindkraft Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Väpnareg. 17, 281 50, Hässleholm

Bolaget skall anlägga och driva vindkraftverk samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kattegatt Vindkraft Aktiebolag och det är Simmingsköld, Bengt Wilhelm som är född 1945 och har titeln VD, Simmingsköld, Bengt Wilhelm som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Gustaf som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svantesson, Gustav Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sven-Arne Ingmar som är född 1958 och har titeln Suppleant, Persson, Lars Håkan som är född 1953 och har titeln RevisorCrona, Sven Anders Tomas som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,