Antaios Aktiebolag

Skåne län

Information

Antaios Aktiebolag är ett av många företag som finns i Osby. Det är nämligen den kommunen som Antaios Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Antaios Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Antaios Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-11-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sibbarp 3394, 283 91, Osby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Antaios Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0479-14200.

Osby arbetar för att företag som Antaios Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Antaios Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäkringsagentur samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Antaios Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Antaios Aktiebolag och det är följande personer, Steneloo, Ingrid Cecilia Helena som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Steneloo, Gert Leif som är född 1935 och har titeln Suppleant, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Antaios Aktiebolag är 556411-7066.