Osby Sotarn AB

Skåne län

Information

Osby Sotarn AB är ett företag som finns i Osby. I Osby Sotarn AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Nils Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Granberg, Dick Peter Sune som är född 1965 och har titeln Suppleant, Troedsson, Martin Hugo som är född 1976 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Osby Sotarn AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Osby Sotarn AB på telefon 0479-13660.

Bolaget skall bedriva sotning, besiktning av nybyggnationer, förebyggande brandskyddsarbete, handel med VVS-material, skorstensmontage, skorstensrenoveringar, ventilationsarbete samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Osby Sotarn AB av bolagstypen Aktiebolag.

Osby Sotarn AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Osby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Osby Sotarn AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Osby Sotarn AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Osby Sotarn AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Osby Sotarn AB har 556410-5632 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.