Marklunden Entreprenad AB

Skåne län

Information

Marklunden Entreprenad AB är ett företag som finns i Osby. I Marklunden Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Ulf Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lilian Emilia som är född 1945 och har titeln Suppleant, Svensson, Sven Arne som är född 1941 och har titeln Suppleant, Bergljung, Björn Henrik Edvard som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Marklunden Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Marklunden Entreprenad AB på telefon 0479-12797.

Bolaget skall bedriva mark- och byggentreprenader, sälja byggnadsmaterial samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även ha handel med aktier, värdepapper och fastigheter.

Idag är Marklunden Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Marklunden Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Osby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Marklunden Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Marklunden Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Marklunden Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Marklunden Entreprenad AB har 556378-9071 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.