Fuentesol Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Osby och Fuentesol Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fuentesol Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fuentesol Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fuentesol Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-27. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Osby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fuentesol Aktiebolag ska trivas.

Fuentesol Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Osby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet med mekanisk industri inom i huvudsak möbelbranchen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fuentesol Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Fuentesol Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Osby.

Vill man komma i kontakt med Fuentesol Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-12716.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Fuentesol Aktiebolag är Harrysson, Tryggve Bo Jörgen som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Harrysson, Siv Maj-Lis Ingegärd som är född 1946 och har titeln Suppleant, Klöfver, Sonja Inger Margareta som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Fuentesol Aktiebolag har 556374-2153 som sitt organisationsnummer.